Wij zijn Rob van Meerendonk en Agnes Haver. Met onze zoon Max en dochter Loekie wonen wij in het mooie Hoogeloon, gelegen onder Eindhoven.

De liefde voor honden is ons beiden met de paplepel ingegoten. Hierdoor was het voor ons ondenkbaar om zonder honden door het leven te gaan. In 2009 kregen we de kans om een halve boerderij te kopen in het buitengebied van Hoogeloon. Een opknappertje weliswaar maar wel een met de ruimte om onze droom te kunnen verwezenlijken: het houden van honden.

Als snel gingen we op zoek naar een ras dat het beste bij onze wensen aansloot. We wilden graag een grote, stoere hond met een evenwichtig en vergevingsgezind karakter. De ruwe bolster met de blanke pit zeg maar. Via een collega van Rob kwamen we in aanraking met de Berner Sennenhond en dat was liefde op het eerste gezicht. Niet lang daarna deed de eerste Berner Sennenhond zijn intrede in huize Van Meerendonk-Haver.

Deze Berner Sennenhond was alles waar we op gehoopt hadden en al snel ontstond de wens om op een verantwoorde manier te fokken. Vanuit deze wens zijn we op zoek gegaan naar een tweede Berner Sennenhond, een teefje.

Inmiddels zijn we compleet verslaafd geraakt aan het ras. We zijn lid geworden van de Vereniging Berner Sennenhond en Agnes levert een actieve bijdrage aan de vereniging. De Berner Sennenhond is niet meer weg te denken uit ons leven.

Naast onze liefde voor de berner Sennenhond kennen we nog een andere grote liefde: katten. Maar liefst 10 raskatten maken deel uit van ons gezin.